Ispanaklı - Peynirli Tavuk Göğsü

Malzemeler
100 gr Kervan Beyaz Peynir
250 gr ıspanak
1 adet orta boy soğan
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1 tutam karabiber
1 tutam kırmızı pul biber
Yeterince tuz

35 dakika 2 Kişilik

Hazırlanışı
Tavuk göğsünü ikiye ayırıp et dövme aleti ile iyice inceltin. Ayrı bir yerde soğanı soyup küçük küçük doğrayın. Ispanakları ayıklayıp iyice yıkayın. Tencerede sıvı yağı kızdırıp soğanları kavurmaya başlayın. Soğanlar kavrulunca içine ıspanakları ve tuzu ilave edip kısık ateşte yumuşayana kadar pişirin. Ayrı bir yerde peyniri ufalayın. Ispanaklar soğuyunca içine peynir ilave edip karıştırın. Tavuk etlerinin üzerine tuz ve baharat serpiştirin. Ardından içlerine ıspanaklı karışımı bölüştürüp ikiye katlayın. Dağılmamaları için kenarlarından kürdan ile tutturun. Etleri yağladığınız ızgarada ya da tavada arkalı önlü kızartıp servis yapın.